2016 September eller året som försvann

_dsc4640_dsc7767

_dsc7171_dsc7054

_dsc3994_dsc8105_dsc7409_dsc7346

En blogg, en människa som skriver i en blogg som ingen läser, en människa som tröttnar på att skriva i en blogg som ingen läser. Ja resultatet blir ett inlägg någon gång då och då, nu är det mer än ett år sedan sist.
Men va fan, jag kan alltid skriva ett litet memo till mig själv om vad som hänt eller iallafall försöka komma ihåg vad som hänt.

Man skulle nog ha bloggat om en massa strunt som migration, politik eller kvinnors behov av att köpa smink för en smärre förmögenhet eller vilken väska som just nu är trendig och kostar en månadslön, ja då jävlar hade det varit full fart här. Men när man skriver om foto, lägger upp bilder som man sliter svårt för att få då verkar intresset vara mer än svalt. Skit samma, jag gör det ändå.

 

NIKON AMBASSADÖR

Jag är en Nikon ambassadör, en äkta trogen ambassadör. Ja nu har jag ingen backning från Nikon, jag köper allt för mina egna pengar, lägger varenda liten krona på att hålla mitt system up to date. Det kostar så galet mycket men vad gör det, jag älskar att fotografera.

Varför jag är en Nikon ambassadör? Jag är sjukt trogen mitt märke, jag ställer alltid upp när någon kommer med frågorna, hur gör man, hur gör du, vad gör jag för fel. Alltid, alltid, alltid ger jag svar.

Jag vägleder vid frågan -vad ska jag köpa, jag ger tips och råd till ta mig fan alla som frågar, ja jag är en Nikon ambassadör fast på riktigt, en ambassadör som inte har näsan högt i luften och glad över att få allt gratis, fuck jag betalar ett högt pris.

Man undrar alltid över, när ska jag bli upptäckt, när ska jag börja sälja så det blir mitt heltidsjobb, när, när, när.
Nu är jag unik på mina egna sätt som de flesta andra men i mitt fall lite unikare. Jag har lyckats komma in som fotograf i Flygvapnet, jag har fototillstånd som få människor har, jag fångar ögonblick som extremt få fotografer någonsin kommer i närheten av, FÖR HELVETE NIKON, HÄR ÄR JAG!!!

 

 

 

Kommentarer inaktiverade.