Oktober

Oktober, en månad fylld med färg och en kyla som man inte riktigt kom ihåg att man någonsin upplevt tidigare. Vad händer i oktober, ja det bästa är natthimlen som har blivit härligt mörk så vi kan se norrskenet igen, detta förbannade norrsken som trollbinder mig och helt enkelt fördärvar allt vad nattsömn heter :)
Men vad gör det? Att sitta där ute i mörkret och vänta, ibland blir det inte något alls och ibland smäller det till med det underbaraste skådespel av färger på natthimlen man kan skåda. Jag är helt såld som norrskensjägare, min sambo gnällde lite tills hon såg sitt första, sedan la hon beslag på mitt ena kamerahus.

Men oktober är ju mer än norrsken, naturen blir helt fylld med färger och fototurerna ut i skogen går så ofta man hinner med det, månaden är kort, allt för kort och färgerna snart ett minne blott.

Funderar fortfarande på när i hela friden Nikon ska inse att de har en dåre i Värmland som lägger en smärre förmögenhet på deras sortiment, är ute och plåtar mest hela tiden, lever för foto, är en nörd av guds nåde och har en skara av människor som plötsligt handlat in en Nikon utrustning, ja det var det där med Nikon ambassadör som man aldrig kommer få uppleva innan man fått jobb på National Geografic. Men passa dig Klum, en dag så är det min kameras klickande som kommer störa din nattsömn då du troligen drömmer mardrömmar om att jag snor jobben ett efter ett :)

 

_dsc9458 _dsc9547  _dsc9399 _dsc9428_dsc5519_dsc0585_dsc0509_dsc0475_dsc0595_dsc0486_dsc0526_dsc0479

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.