Heliga helveten, redan December

Och hur tusan det gick till vet inte jag men nu står strax midsommar och knackar på med sin hysteri, det går allt för fort.

Ja inte mycket har hänt i den grå månaden som gärna sträcker ut sig och blir månaderna, hatar den här årstiden för det finns fan inte mycket som är kul att fotografera ute i naturen, allt tar liksom en paus, nej hit med en riktig vargavinter och lite vargar som fastnar på sensorn. Norrskenet då, jag det har varit en bunt med riktigt tokfeta auroras som har passerat men, alltid det där jäkla MEN, densiteten i rymden har varit allt för vek så på mina breddgrader har det bara blivit ett svagt urlakat blekgrönt dis. Jaja, det kommer fler, annars så står en tur till Island på önskelistan.

Mer då, tja, lite grönt blev det i alla fall fast militärt då.

_dsc1701

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.