Ops,,,,2017

Ja det gick snabbt över till 2017, vet inte riktigt vad jag ska flumma om idag, inget händer liksom. Jag hade hoppats på en brutal vinter med minst en meter snö och minus 25 i några månader, men nej det är barmark med två millimeter frost. Inte direkt så man som fotograf jublar av glädje när det mest exotiska vi har dvs snö lyser med sin frånvaro i min region.

Nästa helg tror jag det får bli en tur till vintern, åker jag 10-15 mil norr så finns det vita paradiset där, hoppas jag.

Det närmar sig även Rally, ja Värmland är ju rally, som en riktigt fin flaska med vin från Bourdeaux för det är det enda jag kallar riktigt vin. Men med snöfattiga vintrar är rallyframtiden hotad och kommer troligen vara ett minne blott om några år. Det händer inte så mycket i Värmland annars, ja vi har en fantastisk natur, rikt djurliv med björn, varg, järv, lo, älg och en massa annat men det största intresset där ligger ju mest i att skjuta ihjäl dem.

Jag hoppas 2017 blir bra, det ligger lite kul saker i min egna lilla tub av händelser, förhoppningsvis kommer de att gå i lås och man med glädje i rösten säger, ja jag hoppas 2018 kommer bli så här kul med.

_DSC3678

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.